Klub - Toborzó

Airnergy Hungary Football Club

Fiúk és lányok!

Egyesületünk szeretettel vár minden focizni vágyó fiatalt! Nálunk a legkisebb korosztályoktól (ovifocitól kezdve) a legnagyobbakig (U19, felnőtt futsal) az Airnergy HFC-nél megtalálod a helyed.

Jó társaságban, szakképzett edzői stáb mellett szerezhetsz életre szóló élményeket, fejlődhetsz és léphetsz a futballisták életének rögös, de annál élménydúsabb útjára.

U7-től U13-ig Bozsik programban szerepeltetjük a gyermekeket minden korosztályban, U14-től U19-ig pedig nagypályás kiemelt bajnokságok mellett 2014-től BLSZ bajnokságban is indítunk korosztályokat, hogy mindenkinek elegendő játéklehetőséget nyújthassunk.

Klubunk működtet egy futsal szakosztályt, melyen keresztül hatékonyabban tudjuk oktatni a nagypályás futballban használatos mozgásokat, sőt, a versenysorozatok alatt (hiszen futsal bajnokságban is indulunk) eldőlhet, hogy valakinek a kispályás labdarúgás fekszik jobban. Nálunk ezeknek a játékosoknak esélye nyílik, hogy kitűnő futsal játékosokká váljanak!

A 2014/2015-ös szezontól elindul klubunk női szakosztálya is, úgyhogy ha lány vagy és szereted a focit, nincs is más dolgod, mint jelentkezz hozzánk!

A csapatokba jelentkezni lehet az airnergyfc@gmail.com e-mail címen, és a +3670-208-7131 telefonszámon!

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: