Hírek - Zsinórban ötödik diadalát aratta U17-es csapatunk...
2019.10.08   12:03




Keserű László: -Sajnos már mondhatni, hogy a szokásoknak megfelelően gyorsan hátrányba kerültünk, jelen esetben két gólosba is. Nagy erőfeszítések után sikerült egyenlíteni, ami mindössze egy percig tartott ki, így a szünetben próbáltuk rendezni a sorokat és meglepni az ellenfelet. A szerkezetváltásra a csapat jol reagált, a játékosok az “idegen” posztokon jól teljesítettek, a cserék beváltak. A kiállítás fordulópont volt, kellett a fordításhoz. Gratulálok a csapatnak, de edzőként egyszerűbben elért sikereknek is tudnék örülni.



Magyar Krisztián: -Remek első félidőt produkáltunk nagyjából már itt sikerült lezárnunk a mérkőzést. Ennek hatására a második felvonásban egy kicsit veszítettünk koncentrációnkból és fegyelmezettségünkből ezért két gólt is kaptunk de győzelmünk nem forgott veszélyben.
Jó  látni, hogy a csapatom hétről hétre éhes a sikerre és ezért képes kilépni a komfortzónából.




Keserű László: -Egyszer minden sorozat megszakad, jelen esetben riválisunk nyeretlenségének asszisztáltunk. Meg kell keresnie mindenkinek a saját felelősségét a dolgokban, nekem is ugyanúgy, mint a  játékosaimnak. Védekezésben nagyokat hibázva, az ellenfél kapuja előtt határozatlanul nem lehet mérkőzést nyerni. Megpróbáljuk rendezni a sorokat, hiszen nagyon nehéz sorozat előtt állunk, remélem sikerül felnőnünk a feladathoz.



Pördi Ádám: -Egy végig feszült hangulatú mérkőzésen, gyenge játékkal, de nagy akarattal tudtuk megszerezni a három pontot. Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a CSAPAT. Gratulálok a győzelemhez, de a játékban még rengeteget kell előre lépni.



Magyar Krisztián: -A mérkőzés ragyogó alkalmat adott arra hogy mindenki játéklehetőséghez jusson és ez által meccs szituációkban tudjon gyakorolni. Játékunkat szép labdakihozatalok és támadásépítések jellemezték egyedül a kapott gólok száma amivel elégedetlenek lehetünk!
Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!




Pördi Ádám: -Szeretnénk megköszönni a rendkívül "sportszerű" Újbuda TC csapatának, hogy lemondás nélkül nem jelentek meg a mérkőzésen. Külön szeretnék nekik gratulálni azon vidékről felutazó játékosaink nevében, akik több száz kilómétert utaztak a semmiért! Ritkán találkozom ilyen egyesülettel, akik ennyire semmibe veszik az aktuális ellenfelüket...



Berkes Máté: -A mérkőzés végig kiegyensúlyozott volt ám ez azért volt, mert tudásunk alatt teljesítettünk. Ellenfelünk egy büntető után vezetéshez jutott, mely varázsütésként ébresztette a srácokat álmukból és az utolsó tíz percben egy nagyon komoly hajrának köszönhetően sikerült újra a javunkra fordítani a találkozót, a végén pedig egy kontra után le is zártuk azt.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: