Hírek - U17: A II. Hajagos Vándorkupán a második helyen végeztünk...
2018.08.13   11:24

A hétvégén két napos tornán vett részt U17-es korosztályunk. A II. alkalommal megrendezett Hajagos Vándorkupán csapatunk az A csoportba került, olyan ellenfelekkel, mint a Gyöngyös, Hatvan, valamint a házigazda Gödöllő.



A tornát a házigazdák ellen kezdtük szombaton, ahol Pap Bálint, Mészáros Dorián és Farkas Renátó is mattolta a házigazdák kapusát.  Ezt követően a Gyöngyös csapatával játszottunk egy izgalmas mérkőzést, melynek pontosztozkodás lett a vége. A szombati napot a Hatvan gárdája ellen zártuk, ahol 3-1-es győzelmet sikerült aratni, Várhegyi Lajos, Kiss Bence és Juhász Tamás góljaival.

A vasárnapi elődöntőben a Nagykáta csapata várt fiainkra. A mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, aminek meg is lett az eredménye hiszen 6-1-re kiütöttük ellenfelünket. A góljainkat Juhász Tamás, Kiss Balázs, valamint duplázni tudó Farkas Renátó és Kiss Bence szerezték.
A döntőben a Vác csapata várt ránk, ahol sajnos nem sikerült a hálóba találnunk. Végig szoros jó döntőt láthattak a kilátogatott nézők, de most nem sikerült a győzelem.

Pajor László: - Augusztus 11-12-i hétvégére Gödöllőre kaptunk meghívást a II. Hajagos Vándorkupára. A csoportmeccseken 1x40 perc, míg a helyosztókon 1x45 perc játék várt U17-es csapatunkra. Első nap az 'A' csoportban a Gödöllő, a Gyöngyös és a Hatvan szerepelt mellettünk, a négyesben 7 ponttal az 1. helyet szereztük meg, magabiztos, többször tetszetős játékkal. Vasárnap következhetett az elődöntő, ahol a Nagykáta csapatával találkoztunk, a füves pályán még ilyen nagy arányban is teljesen megérdemelten nyertünk és jutottunk a döntőbe. Ahová a másik ágról büntetőkkel a Vác került. Érződött a csapaton a fáradtság, és hogy mindent kiadtak magukból a két nap során, és a meccs 0-2-es vereséggel ért véget. A tornán a 2. helyet szereztük meg, amire nagyon büszkék lehetünk, hiszen a hozzáállás végig, a mutatott játék pedig többször dicséretes volt. Gratulálok a csapatnak!

Összeállítás: Bíró Boldizsár, Botzheim Attila, Dániel Levente, Farkas Renátó, Haider Mahmud, Juhász Tamás, Kiss Bence, Kovács Kevin, Majoros Márk, Mészáros Dorián, Molnár János, Pap Bálint, Várhegyi Lajos, Zayzon Zotmund

Gödöllő, 2018.08.11-12.

1. nap:

Airnergy FC - Gödöllő SK 3-1
Airnergy FC- Gyöngyösi AK 1-1
Hatvan FC - Airnergy FC 1-3

2. nap:

Elődöntő
Airnergy FC - Nagykáta SE 6-1

Döntő
Airnergy FC - Vác VLSE 0-2

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: