Hírek - U16-os csapatunk megszerezte első győzelmét...
2019.10.01   10:42




Keserű László: -Az első félidőben futottunk az eredmény után, buta egyéni hibákból kaptuk a gólokat, de rendre sikerült egyenlíteni. A szünetben átbeszéltük a dolgokat, főleg a középpályás védekezést, aminek eredménye képpen öt perc alatt sikerült két gólt szerezni. Ez szemmel láthatóán is magabiztosabbá tette a csapatot. Lélektanilag nagyon fontos három pontot sikerült szereznünk.




Pintér Róbert: -Kemény meccset játszottunk. Ellenfelünknek több lehetősége is adódott főleg a második játékrészben. A mérkőzés végéhez közeledve viszont ott voltak a lehetőségeink, hogy otthon tartsuk a három pontot, de ez most nem sikerült. Igazságosnak mondható a döntetlen.



Magyar Krisztián: -Ahogy azt vártuk igazi rangadót vívtunk Monoron. Végig kiegyensúlyozott izgalmas mérkőzés volt, ahol kiváló mentalitás jellemezte a Csapatot. Gratulálok a fiúknak minden okuk meg van rá, hogy büszkék legyenek a mai teljesítményükre!
Gyerünk tovább a megkezdett úton!




Pördi Ádám: -Nagy szükségünk volt már erre a sikerre. Mindenkit megerősített abban, hogy jó úton járunk és a befektetett munkának van értelme. A mérkőzést végig kontrolláltuk, a vendégek csak ritkán kerültek a kapunk elé és ezúttal a helyzeteinkkel is jól sáfárkodtunk. Gratulálok a CSAPATNAK.



Pördi Ádám: -Valós tudásunk 50%-át nyújtottuk. Fejben valahogy nem érkeztünk meg a mérkőzésre. A kevés kialakított helyzetünket elpuskáztuk, hátul pedig súlyos egyéni hibákból kaptunk gólokat. Az eredménynél is jobban zavar a mutatott játék, remélem a jövőben nem játszunk még egyszer ennyire indiszponáltan.




Berkes Máté: -Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy megilletődve, pánikolva futballoztunk. Amerre álltunk arra rúgtuk a labdát, ellenfelünk pedig egy óriási védelmi hiba után szerzett vezetést. Mikor néhány passz erejéig lehiggadtunk rögtön ziccerekig jutottunk, ám ezeket nem sikerült gólra váltani. Egy felelőtlen kiállítás után teljesen megzavarodtunk, ellenfelünk pedig gyorsan háromszor is betalált. A végén a szépítő találat emberhátrányban is összejött, de sokkal keményebbnek, magabiztosabbnak kell lennünk a jövőben.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: