Hírek - U16, U19: Kettős győzelem a Grund ellen
2014.05.26   12:10

Az U17-esek eredményéről külön cikkben számoltunk be, hiszen a 97-ben születettek hétvégén bajnoki címet szereztek az MLSZ II. osztály Közép "A" csoportjában. Az U14-es csapat a hétvégén nem játszott bajnokit, hiszen a VII. Attila kupán szerepeltek, amit az Airnergy HFC és a Kincsem Lovaspark közösen rendezett meg Tápiószentmártonban. Az U21 kedden játsza le soros mérkőzését a Tabán ellen.

A fenti okok miatt a hétvégén hazai pályán csak két csapatunk mérkőzött meg, az U19 és az U16 egyaránt a Grunddal játszott. Mindkét csapatunk győztesen hagyta el a pályát, az idősebbek a múltheti, Jászberény ellen elszenvedett 3-1-s vereséget egy 3-1-s győzelemmel javította ki, míg a fiatalok 7 gólos sikert arattak.

Az U19 számára így már garantált az ötödik hely az U21-es MLSZ II. osztály Közép-Kelet csoportjában, az U16-nak pedig a kedvező eredmények miatt (a Gödöllő 2-0-s vereséget szenvedett Veresegyházon) esélye nyílt, hogy megszerezze az ezüstérmet ugyanebben az osztályban, csak az U17-esek közt. Ehhez az kell, hogy az utolsó fordulóban ne szerezzünk kevesebb pontot idegenben a listavezető Kecskemét ellen, mint a Gödöllő otthon a Dabas ellen.

 

U19


Airnergy HFC - Grund 3-1 (2-0)

Összeállítás: Keserű - Simon, Juhász, Gauzer, Nagy - Sipos, István, Dévényi, Méder - Földi, Maka

Csere: Gulyás, Csikó, Farkas, Zsoldos, Baksa

Gólszerző: Földi, Maka, Baksa

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Ezen a mérkőzésen sem játszottunk jól, a párharokban pedig kevés esélyünk volt az ellenfél idősebb játékosaival szemben. Voltak jó megoldásaink a pálya minden területén, szereztünk három szép gólt, de emellett kihagytunk sok helyzetet és az ellenfél kontráiban pedig sokszor benne volt a gólveszély, sőt a kapusunk 11-est is hárított. Összességében mi többet tettünk a győzelemért, ezért érdemeltük meg. Gratulálunk az U17-es csapatunk bajnoki címéhez!

 

U16


Airnergy HFC - Grund 8-1 (4-0)

Összeállítás: Nádasi - Berki A., Berki K., Keszthelyi, Králl - Fodor, Dévényi  D., Jakubek - Szerdai, Dévényi M., Daruka

Cserék: Sásdi, Szabó, Antal, Kozma, Schenk, Bakos

Gólszerzők: Dévényi M. (4), Jakubek (2), Kozma, Szerdai

Edzői értékelés (Simon Péter): Jó erőkből álló csapatot sikerült legyőznünk, azért is fontos volt számunkra a győzelem, mert a Gödöllő tegnap kikapott és a mai győzelmünket második helyre kerültünk. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, határozottan, ötletesen futballoztunk. Szép és eredményes támadásokat vezetünk. Az első félidőben el is döntöttük a mérkőzést, a második félidőben visszavettünk a tempóból, de győzelmünk nem forgott veszélyben. Gratulálok a csapatnak!

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: