Hírek - U14: Idegenben sikerült begyűjteni a három pontot...
2019.10.15   14:59





Keserű László:
-Felszabadultan, mégis fegyelmezetten játszva sikerült viszonylag sima győzelmet aratnunk. Mindenki, aki ezen a métkőzésen pályára lépett hozzá tudott tenni a játékhoz. Egyetlen hiányérzetem van, mégpedig hogy ezt a meccset sokkal korábban le kellett volna zárnunk.




Keserű László:
-Volt egy elképzelésünk a két félidő játékbeli eltérésével kapcsolatban, ami utólag visszagondolva bejött. Sajnos a piros lap felülírta ezt, de nem tehetek szemrehányást a játékosoknak, véleményem szerint egy nagyon jó és szervezett csapattól így ki lehet kapni. Mellékesen megjegyezném, hogy nagyobb hittel és önbizalommal még több keresnivalónk is lehetett volna ezen a mérkőzésen...




Magyar Krisztián: -Ismét egy olyan mérkőzésén léptünk pályára, ahol komoly teljesítményt kellett letennünk az asztalra ahhoz, hogy sikert érjünk el. Hasonló erők küzdelméből, azért tudtunk győztesen kijönni, mert a csapat minden tagja példamutató mentalítással lépett pályára erőfeszítéseinknek pedig meg lett a jutalma. Emelem kalapom. Győzelmünket a meccs elején megsérült játékosunknak, Pozsonyi Kristófnak ajánljuk!



Pördi Ádám: -Az előző héthez képest sokat javult a játékunk minősége. Végig kontrolláltuk a mérkőzést. A rossz helyzetkihasználásunknak és egy védelmi megingásnak volt köszönhető, hogy a végén szorossá tettük a mérkőzést. Végre kezd összeállni a csapat játéka. Jövő héten megmutathatjuk, hogy tudunk-e a listavezető ellen is hasonló jó teljesítményt nyújtani...



Pördi Ádám: -Izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzésen vagyunk túl. Sokat léptünk előre védekezésben és végre viszont láttam begyakorolt labdakihozatalokat és támadásvezetéseket. A csapat erejét mutatja, hogy kétszer is fordítani tudtunk vesztett állásból és ha egy kicsit pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, akkor simábban is elhozhattuk volna a három pontot. Gratulálok a Csapatnak!



Berkes Máté: -Nehézkesen indult a mérkőzés de szokásunkhoz hűen magunknak tettük nehézzé, ziccert rontottunk folyamatosan, a támadó harmadban rossz döntéseket hoztunk. Ellenfelünknek is akadtak kisebb fellángolásaik, ám ezeket sikerült elfolytani. A második félidő első 15-20percében abszolút uraltuk a játékot és labdatartás oldalán is előre sikerült lépni. Folytatni kell a megkezdett munkát, úgy gondolom szépen haladunk előre hétről hétre.



Tóth László: -Jó csapat ellen léptünk pályára és ahhoz képest, hogy kevesen voltunk, ráadásul sérülés miatt már az első félidőben cserélnünk kellett, ügyesen megoldották a lányok a feladatukat, de sajnos ezen a napon nem voltunk sem sebességben, sem játékban megfelelő állapotban, így a maximumot hoztuk ki most ebből a párharcból. Reális eredmény született, gratulálok a vendégeknek és további sok sikert kívánok nekik.



Pintér Róbert:
-Számunkra jól kezdődött a mérkőzés, gyorsan vezetést tudtunk szerezni. Sajnos utána a szezonban először hátrányba tudtunk kerülni, de a csapat tartását mutatja, hogy még a félidő vége előt megtudtuk fordítani az eredményt. A második játékrészben inkább mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést, de a mérkőzés végén eltudtuk dönteni a három pont sorsát. Feszült hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, amin nagyon fontos három pontot tudtunk szerezni. Gratulálok a lányoknak! 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: