Hírek - Női szakág: 3/3 a hétvége mérlege....
2019.09.24   13:32



Tóth László: -A párharc előélete miatt a kelleténél nagyobb volt az izgalom a lányokban, ami a meccs elején érezhető is volt a játékunkon. Mindvégig azt éreztem, hogy a vendék csapat túlzott magabiztossággal játszik, külső nyomásra talán le is becsültek minket, ezért voltak azt hiszem a kelleténél pontatlanabban a pontrúgásaiknál és annál a kevés lehetőségüknél, ami a meccsen adódott számukra... A meccs összképét illetően talán a döntetlen igazságosabb lett volna, de mivel mi jobban sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel, valamint kellő koncentrációval és alázattal tettük a dolgunkat, azt gondolom, hogy megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Sok sikert a csepelieknek a bajnokságban.





Szabó Katalin: -Egy nagyon szép támadásból hamar megszereztük a vezetést a Paks ellen. Úgy tünt, hogy már az első fèlidőben nagyobb arányú vezetéssel tudunk pihenőre vonulni. Ellenfelünk  azonban összeszedte magát védekezésben, de a második félidőben sokkal pontosabbak lettünk és tovább tudtuk növelni az előnyünket. Lehetett volna mégnagyobb arányú is ez a győzelem. Gratulálok a lányoknak. 





Pintér Róbert: -Egyszerűen jó volt nézni a játékunkat, annak minőségét. Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani és szebbnél szebb gólokat szereztünk. Ez egy jó nap volt számunkra. Az út elején járunk még, de meccsről meccsre fejlődünk és a játékban is egyre inkább azt kapom vissza, amit elvárok tőlük. Gratulálok a lányoknak.  

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: