Hírek - Női NBII: Zsinórban hatodik győzelmét aratta női felnőtt csapatunk...
2019.10.22   12:27





Keserű László: -Bár vereséget szenvedtünk, összességében helyt álltunk a nálunk idősebb REAC ellen, akiknek a mérkőzés bizonyos periódusaiban sikerült megnehezítenünk a dolgukat. Volt szerencsén a saját kapunk előtt, az ellenfél kapuja előtt pedig nem, így összességében valahol azt kell mondjam, reális eredmény született.



Pördi Ádám: -Végig szervezetten és nagy elszántsággal játszottunk. Sajnos nem tudtuk kompenzálni a hazaiak fizikális fölényét. Bár megvolt a tervünk a pontszerzésre, de egy ilyen erős ellenfél ellen nem férnek bele súlyos egyéni hibák. Ezzel együtt gratulálok a CSAPATNAK, mert végig fegyelmezetten futballozva, a hajrában már helyzetekig is eljutva játszottuk végig a mérkőzést a bajnokesélyes otthonában.



Pördi Ádám: - Végig egységes csapatjátékot játszva, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Az első félidőben a védőzónából felépített, szép támadásokkal jutottunk el helyzetekig, a második játékrészben pedig a kontra támadásaink jelentettek állandó veszélyt a hazaiak számára. Gratulálok a CSAPATNAK



Berkes Máté: -A mérkőzésen nagyon bekezdtünk sorra jöttek a helyzetek, melyekből nem sikerült előnyt szerezni ám fegyelmezett védekezésünk és labdatartásunk illetve vezető gólunk elvette ellenfelünk kedvét. A második félidő elején rátettünk még egy lapáttal mellyel ellenfelünk nem tudott mit kezdeni így 4 góllal elléptünk. Két fáradtságból fakadó hibát ellenfelünk kihasznált, ám mikor már elhitték volna hogy visszajöhetnek a mérkőzésbe egy pontrúgásból ismét betaláltunk, és két kontra góllal le is zártuk a mérkőzést. Azt gondolom hogy a csapat az idei év eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta.



Tóth László: -A soroksáriak hazai pályán eddig veretlenek voltak, sőt még pontot sem veszítettek, így tudtuk, hogy nagyon nehéz 90 perc vár ránk. Az első félidőben látottakat magamra vállalom, utólag kiderült, hogy ez a pálya nem volt alkalmas arra, amit elterveztünk! Rossz felállásban küldtem a lányokat pályára. A folytatásra változtattunk, valamint a cserék is nagyot lendítettek a csapaton és ugyan a mérkőzés összképe alapján talán a döntetlen igazságosabb lett volna, de küzdöttek becsülettel a lányok, valamint egy Mátyás Noémivel többek voltunk ezen a napon. Összességében egy erős ellenfél ellen szereztünk igen értékes három pontot! Gratulálok mindkét csapat játékosainak és további sok sikert a hazaiaknak a szezonban.

Pintér Róbert: -Elég döcögősen indult számunkra a mérkőzés, nem tudtuk játszani a saját játékunkat, enerváltan volt az egész csapat. A kapott gól mondhatni felébresztett minket. Gyorsan tudtunk egyenlíteni, majd a vezetést is megtudtuk szerezni nem sokkal később. A második félidőben pedig eltudtuk dönteni a három pont sorsát. A hátralévő két mérkőzésen jól kell teljesíteni és akkor jó pozícióból várhatjuk a tavaszi folytatást.  Gratulálok a lányoknak!

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: