Hírek - Lány U19: Zsinórban három győzelem...
2020.09.07   13:05



Stefkó Ferenc: -A mérkőzést a lányok dekoncentráltan kezdték. Sok hibát vétettünk, amit az ellenfél kihasznált, és megszerezte a vezetést. Ezután motiváltabb, akaratosabb játékot mutattunk, eredményeként sikerült kiegyenlítenünk. A 2. félidőben a hazai csapat részéről eldurvult a játék, amit a játékvezetők nem fékeztek meg, többen megsérültek a csapatból. Csalódottan hoztuk el az egy pontot. Fel a fejekkel Csajok!





Pördi Ádám: -Egy kimondottan jó iramú, változatos mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapatnak megvolt a lehetősége, hogy megszerezze a három pontot, de itt is ott is kimaradtak a helyzetek így maradt a pont osztozkodás.



Keserű László: -Nem volt sok időnk - egészen pontosan egy edzés - közösen a csapattal a héten, így súlyozottan gyakoroltunk olyan dolgokat, ami eredményre vezethet és illik is a társaságra. Nagyon erős első félidőt és még erősebb első húsz percet produkáltak a srácok teljesítményben és hozzáállásban is, taktikailag éretten, a gyakorlottakat visszaadva, így magabiztos előnnyel vonultunk szünetre. A második félidő jóval gyengébbre sikerült, aminek megvannak az okai, tudtunk róla, és ezen dolgozni fogunk. Nagyon kellett ez a győzelem, megdolgoztak érte. Az egyetlen bosszantó dolog a kiállítás a végén, de mint mindent, ezt is meg fogjuk oldani. Gratulálok a csapatnak!



Berkes Máté: -A kezdeti bizonytalanság jellemezte, melyeket sorozatos egyéni hibák követtek. Ezeket ellenfelünk jól használta ki és így hamar 2gólos előnybe kerültek. Ezt követően egy szép szöglet variációt követően szépítettünk, ám hátul újra hibáztunk, így két gólos hátránnyal mentünk a félidőre. A második félidőben agresszívebb futballt játszottunk, feljebb toltuk a védekezést sok labdát szereztünk és szép támadásokat vezettünk melynek eredményeként felzárkóztunk ellenfelünkre, de sajnos mikor elől betaláltunk hátul mindig jött egy hiba, így ellenfelünk végül 5:4-es győzelmet tudott aratni. Sokat lehet tanulni a mérkőzésből, a csapatnak megvolt a megfelelő tartása, erre lehet építeni. Gratulálok az ellenfélnek!



Pördi Ádám: -Kétségkívül a jobbik csapat nyert, amihez gratulálunk. Megvolt az esélyünk arra, hogy meglepetést okozzunk, de egyrészt kimaradt 1-2 ziccer másrészt a játékvezető mérkőzést befolyásoló tévedései rendre minket súlytottak és ezt már nem tudtuk kompenzálni. A küzdőszellem a helyén volt, szervezettek voltunk, de játékban fölénk nőttek a hazaiak. Jövő héten esély nyílik a javításra!



Pintér Róbert: -Nagyszerű, nagyon jó teljesítmény volt ez a csapatomtól. Sok jó egyéni teljesítmény mellett, mint csapat is nagyon egységesek voltunk. Bátrak és gyorsak voltunk és mindenünk megvolt ahhoz, hogy megnyerjük ezt a meccset. A lehető legjobb módon futballoztunk. Ez volt az a fajta futball, amit mindig látni szeretnék a csapatomtól. Nagyszerűen alakult a szezon kezdett, joggal lehetünk bizakodóak a jövőt nézve!

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: