Hírek - Lány U14: Győzelem a bajnoki rajton!
2020.09.29   14:08



Tóth László: -Ismét sok hiányzóval léptünk pályára, mármint ami a felnőtt keretet illeti, de a fiatalok ezúttal is bizonyították, hogy lehet rájuk számítani! Ezúttal nagy fölényben voltunk, de a befejezéseknél nem tudtunk kellően összpontosítani, így csak a hajrában sikerült megszereznünk a számunkra igen fontos vezető gólt, ami végül három pontot ért. A találkozó összképe alapján rászolgáltunk a győzelemre. Gratulálok a csapatnak, a besegítő fiataloknak és az első felnőtt meccsén debütáló és gólt szerző Stefkó Dominikának egyaránt! Sajnos nem tudunk sokáig felhőtlenül örülni, ugyanis a kiváló formában játszó játékosunk, Szöllős Alexandra súlyos sérülést szenvedett vasárnapi futsal meccsén. Szasza keresztszalagja bánt egy összecsapást, műtét vár rá, ez miatt értelemszerűen több hónapig kidőlt a sorból! Várunk vissza Szasza!!!



Stefkó Ferenc: -Lányaimat nagyon meglepte az ellenfél durva játékmodora, szinte elfelejtettünk focizni, amit kihasznált a hazai csapat. A 2. félidőben észhez tértünk, és rá sem ismertem a csapatomra. Nagyon szép egyéni megoldások születtek, és igazi csapatként küzdöttünk. Büszke vagyok Rátok. Hajrá Csajok!



Pintér Róbert: -
Jól kezdtük az idei szezonunkat, mondhatni tökéletes idénykezdet számunkra. Célunk a 3 pont megszerzése volt, amit sikerült is begyűjtenünk. Ez pozitívum, de a mutatott játékkal már nem vagyok megelégedve. Az első félidőben nem volt meg a csapat ritmusa, néha még hanyagok is voltunk, valamint nem is volt nálunk annyit a labda, mint az eddigi mérkőzéseken.  De ez normális, idegenben játszottunk, barátságtalan időben, egy jó csapat ellen. A hibákat pedig igyekszünk javítani.




Szabó Katalin: -Mivel a keret teljesen új volt, legtöbb játékosnak élete első bajnoki mérkőzése , így elsősorban a védekezésre koncentráltunk és abból lehetőség szerint kontrázásra készitettem fel a lányokat. Meccs elött is átbeszéltük, hogy mit szeretnék visszalátni, kinek mi a feladata és ha ezen felül sikerűl több akkor az plussz! Fegyelmezetten, koncentráltan játszottak ìgy jött a plussz is!! Büszke vagyok rájuk!Dolgozunk tovább!



Keserű László: -Két nagyon ellentétes félidőt produkáltunk sajnos, más megközelítésből pedig szerencsére! Az elsőben enerváltan, egysíkúan, ötlettelenül játszottunk, az volt az ember érzése, hogy ma itt nem szerzünk gólt. A másodikban a vezető gól megszerzése után teljesen felszabadult a csapat. Hogy ez a frissítésnek vagy az ellenfél fizikai fáradtságának köszönhető, azt nem tudom, de nagy valószínűséggel ezek egyvelege vezethetett ehhez a végén magabiztos győzelemhez. Szeretnék külön gratulálni két 2004-es játékosunknak, Fenyves Mikinek és Kovács Janinak, mindketten kiváló teljesítményt nyújtottak!

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: