Hírek - Keserű László: harmadik legtöbb gólt szereztük és a második legkevesebbet kaptuk
2019.02.19   14:02
Keserű László elégedett volt csapata teljesítményével, miután a második helyet szerezték meg a Pest megye által szervezett Futsal hétvége U20-as korcsoportjának A csoportjában.

A második helyezésünk reális

"Ezt a helyezést a helyén kell kezelni minden értelemben. A bajnokság csapatainak egy része nem futsalspecifikusan játszott, mások igen. Mi igyekeztünk az utóbbihoz tartozni és úgy érzem ez sikerült is. Ha csak a tiszta tényeket nézzük, akkor a harmadik legtöbb gólt szereztük és a második legkevesebbet kaptuk, szóval a második helyezésünk reálisnak mondható ebben a mezőnyben. Többnyire jól sikerültek a mérkőzéseink, kettő kivételével, ez nem rossz arány. Eredményességben az RKSK kiemelkedett a mezőnyből, így az említett két mérkőzés sikeressége esetén sem tudtuk volna pontszámban beérni őket."

Hozzáállásuk maximális

"De amiért igazán értékes ez az ezüstérem és amiért igazán kellemes emlék marad ez a verseny, az a csapattagoknak és emberi, sportemberi magatartásuknak és hozzáállásuknak köszönhető."

Fordulóról fordulóra tetszetősebben játszottunk

"A komplett keret nem nagyon tudott teljes létszámban készülni a fordulókra, így a mérkőzések közben csiszolódtunk össze, ismertük meg jobban egymást. Ahogy haladtunk előre a fordulókban, úgy vált egyre gördülékenyebbé a játék, tudták a srácok ki hogy fog reagálni bizonyos szituációkban, kitől mire lehet számítani, és fordulóról fordulóra tudatosabban és szemre is tetszetősebben játszottunk. 2-3 forduló után sikerült megtalálni azt a magot, akikkel végigversenyeztük a sorozatot. Ezeket a dolgokat alapul véve mindenképpen sikernek nevezhető a teljesítményük, még ha az első hellyel járó Bajnokok Tornáját nem is sikerült elérni, hiszen minden fordulóban úgy léptünk pályára, hogy ameddig lehet, őrizzük meg az esélyt a továbblépéshez, és azt a motivációt sikerült a végéig fenntartani."

"Gratulálok és köszönöm mindenkinek, aki kivette a részét az elmúlt 3 hónapból!"
 
Csapat tagjai: Sásdi Dominik, Göncző Ádám, Kiss Botond, Ficsór Győző, Szepesi Richárd, Pehartz Bence, Koksa Patrik, Petike Iván, Kállai Milán, Csordás Dávid, Farka János, Várkonyi Márk

Edzők: Keserű László, Kincses Ernő, Berkes Máté

2019. 02. 19.
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: