Hírek - Hétvégi eredmények (március 1-2.)
2014.03.03   16:55
Március első hétvégéjén, vasárnap három korosztályunk is megkezdte a szezon tavaszi fordulóit. A 17. fordulóban az U21, az U17 és az U14 egyaránt az Újpesttel játszott. Mindhárom korosztály az újpesti műfüvön játszott, méghozzá egymás után. A mérleg egy győzelem és két vereség a lila-fehérek ellen.   

U21


UTE - Airnergy HFC 9-0 (5-0)

Összeállítások: Lajtos - Seres, Zsapka, Gauzer, Várbíró - Földi, Maka, Méder, Simon - Gál, Izsó

Cserék: Sipos, Gecse, Péli, Fekete, Keserű

U17


UTE - Airnergy HFC 1-3 (0-2)

Összeállítások: Iváncsik- Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh- Csatlós, Juhász B., István- Bujbáczi, Erdei, Ráchel 

Cserék: Csikó, Kárpáti, Kristóf, Szidor, Sárközi, Nádasi 

Gólszerzők: Juhász Á., István, Erdei

Edzői értékelés (Pördi Ádám): A mérkőzés első harmadában kimondottan jól játszottunk és az edzőmérkőzésekkel ellentétben ez most gólokban is megmutatkozott. A két gólos vezetés után, néhány súlyos egyéni hibával helyzeteket alakítottunk ki a hazaiaknak, ezek szerencsére kimaradtak, de ahhoz elég volt, hogy megzavarja a csapatot és kapkodóvá váljon a játékunk. A második játékrészben átadtuk a területet az újpestieknek és kontrákra rendezkedtünk be. Az egyik kontratámadás végén újabb gólt szereztünk, ezzel bebiztosítva a győzelmünket. A mérkőzés hajrájában, rendhagyó körülmények között, azért sikerült elérnünk, hogy 4-0 helyett 3-1 legyen a végeredmény! Gratulálok a győzelemhez!

U14


UTE - Airnergy HFC  5-0 (3-0)

Összeállítások: Dallos - Pesti, Naphegyi, Nagy, Kaplár - Kelemen, Balogh, Varga - Szabó, Mészáros, Dudás

Cserék: Kelemen helyett Sásdi, Pesti helyett Szijártó, Szabó helyett Vonnák, Dallos helyett Andrási
 
Edzői értékelés (Magyar Krisztián): A bajnokság tavaszi fordulójának első mérkőzésén az UTE 2000-es csapatához látogattunk. Az egy év korkülönbségből adódó hátrányunkat egyenlőre nem tudtuk kiegyenlíten sajnos a játék minden elemében fölénk nőtt ellenfelünk. Az első 20 percben úgy védekeztünk, mintha ez lenne életünk első nagypályás mérkőzése. Középpályásaink és védőink sem megfelelően tolódtak, minek következtében folyamatosan létszámhátrányban voltunk így 10 perc alatt három gólos hátrányba kerültünk. A második félidőre nagyjából korrigáltuk a helyezkedési problémáinkat, jóval szűkebben védekeztünk és a labdakihozatalokban is voltak szép momentumaink, amire bátran építhetünk a jövőben de a mai napon ez még kevésnek bizonyult.
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: