Hírek - Hétvégi Eredmények: Vasárnap a 2-0 lett a sláger eredmény
2019.03.11   14:40

Felnőtt BLSZ III.o. : Győzelem a tavaszi nyítányon

Airnergy FC 2-0 Műegyetemi FC II.
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Csatlós, Nagy, Benedek (Nagy 76'), Brganunc (Varga 46'), Gabura, Berkes, Dévényi Donát(Sásdi 76'), Unyi (Farkas 69'), Dévényi M. (Kövesdi 68'), Dévényi Dániel
Cserék:-


MLSZ U19: Értékes pont szerzés hazai környezetben

Airnergy FC - Viadukt SE Biatorbágy
Goldball Park

Pördi Ádám: -Értékes pontot szereztünk egy jó ellenfél ellen. Rendkívül fegyelmezetten és egységesen játszottunk, amihez nagy szív is társult. Mindenképpen megérdemeltük az egyik pontot. Gratulálok a CSAPATNAK!

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Varjas (Nasanjargal 83'), Jakab(Boros 81'), Sági, Szepesi, Kovács, Ficsór, Kiss, Petike, Pehártz(Járóka 46')
Cserék: Mohácsi


MLSZ U17: 4 gólos vereségbe futottunk bele. 

Magyar Krisztián: Nem tudtuk borítani a papírformát. Erőnk nagy részét a védekezés kötötte le, ami 37 percig jól is működött, majd egy szerencsétlen büntetőterületen belül kézre pattanó labda miatt megtört a gólcsend. A második gól után érezhető volt, hogy nem tudjuk magunk javára fordítani az eredményt, így inkább az volt a cél, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson.

Airnergy FC 0-4 Viadukt SE Biatorbágy
Goldball Park

Airnergy FC: Lippert(Miklós 46'), Kóka, Tóth, Pap, Juhász, Kujbus(Cao Van 46'), Kovács(Vas 61'), Mészáros, Gelencsér(Semsei 61'), Horváth
Cserék: Várhegyi


BLSZ U15: Pontosztogatás lett a vége.

Saliga Roland: Szoros mérkőzésen, több helyzettel a javunkra 1-1-et játszottunk a Törökbálint csapatával. Sok egyéni hiba miatt nem tudtuk abszolválni a győzelmet, viszont végig hajtottunk a mérkőzésen. Dicséret a védelmünknek, akik sokat dolgoztak ezen a meccsen.

Airnergy FC 1-1 Törökbálint LA
Szily Kálmán Szakközépiskola

Airnergy FC: Kocsis, Hörcsök(Máté 45'), Vicz, Mahmoud, Jónás, Sztojka, Molnár, Hajdú, Koncz(Tóth K. 53'), Tóth B. Kamouz (Körmendi 80')
Cserék:-


BL U19: Idegenben sikerült legyőznünk az MLTC csapatát.

MLTC 1-4 Airnergy FC
Budapest, Ikarus BSE

Keserű László: -A múlt heti edzőmérkőzéshez képest sokkal gördülékenyebb volt a játékunk, a héten gyakorolt elemekből viszonylag sok minden visszaköszönt. A helyzetkihasználáson van mit javítani, mert a saját dolgunkat nehezítjük meg vele. Az egész egy kiindulási alapnak jó, mostantól edzésről-edzésre, mérkőzésről mérkőzésre építeni kell magunkat tovább ahhoz, hogy sikeres tavaszt és évet tudjunk zárni.

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga R., Kelemen, Raffai, Sásdi(Pásztor 55'), Laczkó(Várkonyi 67'), Kövesdi, Nagy, Sontra, Farkas
Cserék: -



Női NBII: Idegenbeli győzelem a Femina ellen. 

Kincses Ernő: -Végre most nekünk volt szerencsénk a mérkőzés végén. Továbbra is problémát okoz a helyzet kihasználás. Dolgozunk tovább.

1. FC Femina 0-2 Airnergy FC
Budai II. László Stadion

Airnergy FC: Boros, Hideg, Buchmüller, Diamant, Nádudvari, Kókai, Pável(Gulyás-Szabó 81'), Kaiser, Kátai(Méhes 41') Gula, Szabó(Mayer 62')
Cserék: Szappanos


Lány U19: Hazai pályán győztük le a Monort. 

Pintér Róbert: -Fejlődünk. Mindenképpen fejlődünk. A múlt heti, szolnoki mérkőzéshez képest már sokkal jobban irányításunk alá tudtuk vonni a mérkőzést. Az első félidőben nem sikerült feltörni a védelmüket, pedig sok helyzetet sikerült kialakítanunk. A második félidőben már élesebbek voltunk és magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.


Airnergy FC-BMTE 2-0 Monor SE
Goldball Park

Airnergy FC: Varga, Dudás(Pap 56'), Papp, Beischlag, Kemény, tajti, Zahár, Kocsis, Schuszter(Bokros 56'), Nádi, Jakab
Cserék: Kökény


Lány U16: 7 gólt sikerült szerznünk a tavasz első mérkőzésén. 

Pintér Róbert: -Célunk az volt, hogy nyomás alá helyezzük az ellenfelünket rögtön a mékőzés elején. Ennek ellenére szabadrúgásból a hazaiak szerezték meg a vezetést. A lányok viszont jól reagáltak erre és gyorsan meg is tudtuk fordítani az eredményt. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki szép játékkal, de ezeket mind gólra kellene váltani, nem hagyhatunk ki ennyi ziccert. Ezen kell majd a jövőben dolgoznunk.  

Mercedes-KLC 0-7 Airnergy FC-BMTE
Kecskeméti Széktói Stadion

Airnergy FC: Varga, Gábor(Bokros 54'), Mojzes(Galambos 61'), Takács, Zahár(Pap 41'), Bokor, Végh, Gulyás-Szabó, Kövy, Kovacsics(Olár 57'), Fazekas(Faragó 61')
Cserék:-


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: