Hírek - Hétvégi Eredményeink 05.25-05.26.
2019.05.27   14:57



Pördi Ádám:
-Fontos volt, hogy hamar megnyugtató előnyre tettünk szert. Nyugodtan játszhattuk a játékunkat és magabiztosan tudtuk otthon tartani a három pontot.



Keserű László:
-Érdekes játék ez a futball... két teljesen ellentétes félidőt játszottunk, az elsőben is voltak kisebb lehetőségeink, de ellenfelünk veszélyesebb volt. A másodikban egy kontrát leszámítva beszorítottuk ellenfelünket, közel voltunk hozzájuk, megnyertük a párharcokat, összeszedtük a lecsorgó labdákat, ezáltal teljes kontroll alatt tartottuk a játékot. Amikor az utolsó utáni pillanatokban sikerül meccset nyerni, az mindig megmutatja egy csapat erejét, és végre a srácok is kaptak egy visszaigazolást, hogy a munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Köszönjük mindenkinek, akik a segítségünkre voltak ma.



Keserű László:
-A múlt heti vereség után elsődlegesen a fejekben és a lelkekben kellett rendet tenni, erről szólt a hetünk. A célt, miszerint görcs nélkül, felszabadultan játszunk és gyűjtsük be a három pontot, teljesítettük. A játék minősége most teljesen másodlagos!



Magyar Krisztián:
-Megküzdöttünk a sikerért! Temérdek helyzetet dolgoztunk ki de a befejezéseknél hiányzott az a kis plusz amivel le tudtuk volna időben zárni a mérkőzést, ezért maradtak izgalmak a végére is.
Gratulálok a fiúknak!





Pintér Róbert:
-Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. Szép gólokat szereztünk, jól játszottunk, ahogy hátulról építkeztünk, minden remek volt. Ám az eredménynél sokkal fontosabb, hogy végre meccsen léptek pályára azok a játékosaink, akik sérülés miatt hosszabb időt hagytak ki.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: