Hírek - 5 csapatunk is a Futsal7vége döntőjében...
2020.02.02   22:54

A hétvége folyamán három csapatunknak is sikerült a PM Futsal7vége négyes döntőibe kerülni.

A 19. alkalommal megrendezett Férfi PMF7vége csoportmérkőzései  hat csoportban kezdőtek meg három héttel ezelőtt, ahonnan csapatunk elsőként jutott tovább a negyeddöntőbe. Az ide jutó csapatok négy csoportra osztva folytathatták a küzdelmet a Final Four-ba jutásér, így minden csoportból csak ez élen végző mehetett tovább. A legjobb négy közé jutásért az Újhartyán és Tápiószőlős csapatai felett kellett diadalmaskodnunk, amit magabiztos győzelmekkel sikerült is teljesítenünk. A folytatásban pedig Pécel, Leányfalu és Hidegkút gárdái várnak majd ránk.

Az U20-as csapatunk január elején kezdte meg menetelesét a PMF7végén. Ebben a korosztályban 48 csapat indult, így nyolc csoport alakult mindegyikben hat-hat csapattal. Innen az első három helyen végző csapat-köztük a mieink is- a felsőházba került. A rájátszásban a négy felsőházi csoportból csak az elsők juthattak be a végső négybe. Ebben a csoportkörben a Városgazda, Cső-Montage, Törökbálint, Biatorbágy és Érd csapataival mérkőztünk.4 győzelemmel és 1 döntetlennel a csoportunk élén zártunk, ezzel bebiztosítva helyünket négyesdöntőbe.

Női csapatunk az alapszakaszban a B csoportból rajtolt, ahonnan első helyen jutott fel a negyeddöntő II. csoportjába. Az első mérkőzést a gyömrőiek 2-0-ás vezetését követően döntetlenre tudták menteni lányaink. A másik két mérkőzést a budaörsiek és a váciak ellen már pont vesztés nélkül hozták le, ezzel kvalifikálva magunkat a két hét múlva Monoron megrendezendő Final Four-ba.

A leány U17-es PMF7vége döntőjében két csapatunkkal is érdekeltek vagyunk. Itt hat csapatos döntő alakult ki, így 2 forduló alatt játszák le a mérkőzéseket. Jövőhét vasárnap már a 2. forduló következik, amit csapataink a második és negyedik helyről várhatnak.

U15-ös fiú csapatunk a PMF7vége II. osztályába indult. Az alapszakaszt követően a felsőházba jutottak. A mai napon lejátszott harmadik forduló mindhárom mérkőzését megnyerve pedig, csoport másodikként a negyeddöntőbe jutottak.


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: