Akadémia - Jelentkezési lap

Airnergy Hungary Football Club

Jelentkezési lap

Név:*
Születési idő:*
Lakcím:*
Jelenlegi klubod:
Előző egyesületeid:
Eddigi edzőid:
Hány éve focizol:
Melyik korosztályban játszol:
Posztod:
E-mail cím:*
Telefonszám:*

Tájékoztatom, hogy a jelentkezési lap kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglalat személyes adatokat (továbbiakban:adatok) a TOP Football Labdarúgó Akadémia, mint az Ön személyes adatait kezelje.

A TOP Football Labdarúgó Akadémia a személyes adatokat tartalmazó nyomtatványt megsemmisíti, illetve azokat a személyes azonosítás lehetőségeitől megfosztja, amennyiben az adatkezelés a célját elérte, vagy annak további felhasználása az adatközlő érdekében nem szükséges

* Kijelentem, hogy ezen nyomtatványba foglalt személyes adataimat önként bocsátom a TOP Football Labdarúgó Akadémia részére.

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a TOP Football Labdarúgó Akadémia kezelje, feldolgozza, és számítógépes rendszereiben tárolja addig, amíg az adatkezelés célját eléri, vagy amíg nem kérem személyes adataim törlését.

Tudomásul veszem, hogy adataimat a TOP Football Labdarúgó Akadémia a mindenkori törvényes előírásoknak megfelelően kezeli és tartja nyilván. A TOP Football Labdarúgó Akadémia, adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Kijelentem, hogy közölt személyes adataim a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy közölt személyes adataim valótlanságából adódóan okozott károkért a TOP Football Labdarúgó Akadémia semmilyen felelősséget nem vállal.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: